Zelf de website van uw bedrijf in elkaar zetten

Geplaatst op 06-10-2022

Wilt u de website van uw bedrijf graag zelf in elkaar zetten en beheren? Dat is prima mogelijk met het CMS pakket dat wordt geleverd door Vrolijk Internet Services. Na de installatie van dit CMS pakket komt er een afgeschermde omgeving tot uw beschikking, waarbinnen u gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen aan uw zakelijke website. Het is vrij eenvoudig om het CMS systeem op uw hostingpakket te installeren. Tijdens de installatie kunt u zelf de inloggegevens kiezen waarmee u kunt inloggen. Eenmaal ingelogd kunt u de website naar uw smaak wijzigen.

De noodzakelijke stappen voor het installeren van de software zijn te vinden in de online handleiding van het CMS pakket. Zo kunt u in de handleiding lezen hoe u de bestanden met FTP kunt plaatsen op uw hostingpakket en hoe u het installatieprogramma kunt starten. Als het installatieprogramma klaar is, kunt u met de inloggegevens die u heeft gekozen inloggen en aanpassingen aanbrengen.

Voor het beheren van de website is het niet nodig om een webmaster in te schakelen. U kunt eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen toevoegen. Binnen het beheergedeelte is er een onderdeel specifiek voor het beheren van de pagina’s van uw website. Zo kunt u binnen dit onderdeel op een simpele wijze pagina’s toevoegen, pagina’s bewerken en pagina’s verwijderen. Uw wijzigingen zijn na het opslaan direct te zien op uw zakelijke site.

De afbeeldingen die u via de mediatheek toevoegt, krijgen allemaal een unieke shortcode. De shortcode van een afbeelding kunt u op verschillende plekken binnen uw zakelijke website plaatsen. Op de plaatsen waar u een shortcode heeft geplaatst, zal voor de bezoekers de bijbehorende afbeelding te zien zijn. De shortcodes maken het mogelijk om de toegevoegde afbeeldingen op een gemakkelijke manier op uw site zichtbaar te maken.

Op de site van Vrolijk Internet Services is het mogelijk om direct hosting samen met het CMS systeem aan te schaffen wanneer u zelf nog geen hosting heeft. U kunt tijdens het bestellen aangeven dat u er ook hosting bij wilt afsluiten. Wanneer u kiest voor hosting erbij, dan zal Vrolijk Internet Services de CMS software direct voor u installeren zodat u direct kunt beginnen met het maken van uw zakelijke website.